Bed Met Matras 160×200 🔥 9 ONTHULLENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Met Matras 160×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Met Matras 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Met Matras 160×200: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Bed Met Matras 160×200

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Bed Met Matras 160x200

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed Met Matras 160×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar blijkt te zijn te het dekentje te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de kosten start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanaf de bedden worden geregeld. Het apparaat moet vlakbij het bedden om te wezen opgesteld en kan door middel van 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit bevinden het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende bedden. We zoomen in het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten ’n omvang van 25 cm. De O2 bezit een gemiddeld tot vast eigenschap, hetgeen prima past bij kant en rugslapers.

Het gemengde is precies iets steviger. Het grootste verschil tussenin de twee matrassen blijkt het aan de hybride een pocketveer niveau schijnt toegepast.
De kleinere maat vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en de grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid materas starten de tarieven van 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals jij mag bekijken, gaan de prijzen sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Met Matras 160×200

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique sterke punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht mag bezitten?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-matras een lucht ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Het lucht ligt ongevaarlijk en indien u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby’s op de laten slapen. Derhalve maak je jij geen bekommeringen over het lucht van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Met Matras 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️