Bed Met Hoofdbord 180×200 🔥 10 ONVOORSTELBARE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Met Hoofdbord 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Met Hoofdbord 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Met Hoofdbord 180×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed Met Hoofdbord 180×200

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Met Hoofdbord 180x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed Met Hoofdbord 180×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te de dekbed te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn twee formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kan de temperatuur vanaf het bedden worden gereguleerd. Het toestel dient vlakbij het slaapplek om te wezen geplaatst plus mag door middel van een afstandbediening wezen aangepast. Van dit zijn het accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse bedden. Wij concentreren in op het twee favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide materassen hebben ’n diktegraad van 25. Het O2 heeft een medium tot vast karakter, dat prima aansluit bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins harder. Het belangrijkste onderscheid tussenin de 2 materassen blijkt het aan de gemengde ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het kleinste formaat van het Het Emma merk O2 materas kost 439 en ook de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen van 899 euro tot 2039 euro. Zoals je mag aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Met Hoofdbord 180×200

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk sterke aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor om een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een sterke lucht kan ervaren?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel gebruikelijk. Die lucht ligt onbedreigend en indien jij het matras tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op het laten dutten. Daarom maak je u geen bekommeringen betreffende het stank uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Met Hoofdbord 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️