Bed Lades ✔️ 12 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Lades:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed Lades

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Lades: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Bed Lades

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Bed Lades

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed Lades Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de deken om te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten start bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kan de temperatuur vanaf de bedje worden geregeld. De apparaat dient vlakbij de bedden om te zijn opgesteld plus mogen via één afstandbediening worden versteld. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende matrassen. We concentreren in het twee favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben een dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft een medium naar stevig karakter, wat prima aansluit voor zijde en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen het 2 materassen schijnt het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en de grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals je mag aanschouwen, bewegen het kosten krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Lades

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder materialen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterke aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat weer woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast om te een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) is gezien.

Is het juist datgene mijn matras een sterke lucht mag hebben?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-matras een stank heeft, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Die geur is onbedreigend en wanneer u het matras 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt deze geur. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op de te dutten. Daarom maak je niet zorgen over het lucht van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Lades

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️