Bed Laag 🔥 8 VERBAZENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Laag:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Laag

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Laag: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed Laag

Emma heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Laag

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bed Laag Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar is te het dekbed te wassen, is de dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het prijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen de warmte vanaf de bed worden beheerd. De apparaat dient naast de slaapplek te worden opgesteld plus mogen via één afstandsbediening wezen versteld. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beide matrassen hebben één omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld naar vast aard, hetgeen goed geschikt is bij kant en ook achterkant slapers.

De hybride blijkt precies een beetje harder. De belangrijkste afwijking tussendoor het twee matrassen blijkt het feit dat aan de hybrid ’n pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten de kosten vanuit 899 tot en met €2.039. Net als u mag aanschouwen, lopen de tarieven krachtig uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Laag

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last voelt door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk als alle materialen hebben ook schuim en interne veren ieder unique sterke punten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een erg vochtig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn bed een intense lucht kun bezitten?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is dat erg gebruikelijk. Die stank ligt onschadelijk en indien je hetzij bed tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op het toestaan rusten. Daarom maak je je niet bekommeringen aangaande het stank afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed Laag

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️