Bed Korting 🔥 10 OPMERKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Korting:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed Korting

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Korting: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Korting

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Korting

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bed Korting Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is om de deken om te wassen, is de dekbed te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en het kostprijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen het warmtegraad vanaf het bedje wezen beheerd. Het machine dient naast de het bedden te wezen neergezet plus kan via 1 afstandsbediening wezen versteld. Van dit zijn het accu’s geen standaard inbegrepen. De kosten van de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse matrassen. Wij focussen in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld naar stevig karakter, hetgeen goed past voor zij en ook rugslapers.

De hybride schijnt juist een beetje steviger. De grootste afwijking tussen het twee bedden blijkt dat op de hybrid een pocketvering laagje blijkt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het tarieven vanuit 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als je mag zien, gaan het kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Korting

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie last ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Net zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke punten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig weer leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast te een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter nog harder dan de Originele) wordt gezien.

Klopt datgene mijn matras een sterke stank mag ervaren?

Ja, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is datgene heel gebruikelijk. Die geur ligt onbedreigend en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt deze geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op laten rusten. Daarom maak je je niet zorgen aangaande de geur uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Korting

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️