Bed Industrieel ☑️ 12 BEWEZEN ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Industrieel:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed Industrieel

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Industrieel: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Bed Industrieel

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Bed Industrieel

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bed Industrieel Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk is te de dekbed te reinigen, is de dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 plus het kostprijs start op 165 euro.

Temp pad

Met het temp pad instrument kunnen het warmte van de bedje wezen gereguleerd. Het machine moet naast de slaapplek om te wezen neergezet en kan met 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het kostprijs van de temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in het twee populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot ferm karakter, dat uitstekend past voor zijde en ook rugslapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. De grote afwijking tussenin de een tweetal materassen is het feit dat aan het hybrid één pocketvering niveau is toegepast.
Het minste afmeting vanaf het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten vanaf €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, lopen de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Industrieel

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk sterke punten. Vulling opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een erg nat milieu leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een sterke geur mag bezitten?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-bed een geur bezit, is datgene erg normaal. Die lucht staat onschadelijk en als jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdampt dat lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op om slapen. Daarom maak je je geen zorgen betreffende de stank afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Industrieel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️