Bed Aanbieding 🔥 7 OPZIENBARENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed Aanbieding

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Aanbieding: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed Aanbieding

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Aanbieding

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed Aanbieding Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de kosten vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kunnen de warmte van het bed zijn geregeld. De toestel moet naast de bed om te zijn opgesteld en kan met 1 afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bevinden het accu’s geen standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad van 25 cm. Het O2 kent een medium naar ferm eigenschap, wat prima geschikt is bij kant en rugslapers.

Het hybrid schijnt juist een beetje harder. De grootste onderscheid tussenin het een tweetal matrassen blijkt dat aan de hybride één pocketvering niveau is toegepast.
Het minste formaat vanaf het Emma O2 materas kost 439 euro en het grootst maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten de kosten van 899 euro tot en met €2.039. Net als je mag aanschouwen, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Aanbieding

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Net als elk materialen hebben ook foam en binnenveren hun unique sterke kanten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je veel zweet of in een heel dampig weer woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat het feit dat zeer gewoon. De lucht ligt ongevaarlijk en als u het bed tweeënzeventig uur laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op het toelaten rusten. Dus maak je je niet zorgen over het lucht afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️