Bed 90 X 210 ➡️ 6 ONTHULLENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 90 X 210:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed 90 X 210

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 90 X 210: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed 90 X 210

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bed 90 X 210

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed 90 X 210 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar is om het dekentje te schoonmaken, is het deken te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook de kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag het warmte vanuit de bedje worden geregeld. Het toestel dient naast het bed om te zijn opgesteld en ook mag door middel van een afstandbediening worden versteld. Van dit bevinden de batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten één diktegraad van 25. De O2 kent ’n middelmatig naar ferm eigenschap, dat uitstekend aansluit voor kant en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. De grootste afwijking tussen de twee bedden blijkt het op het hybride ’n pocketveer laag blijkt toegepast.
Het kleinste afmeting van het Het Emma O2 bed kost €439 en tevens het grootst maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten de tarieven vanuit 899 tot 2.039 euro. Net als je mag bekijken, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 90 X 210

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals als alle materialen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterk kanten. Foam functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel transpireert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top opperste laag is aangepast te een wat knusser gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen matras een krachtige geur kan hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat dat erg normaal. De stank ligt ongevaarlijk en als u de bed tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdwijnt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op de toelaten rusten. Dus maakt je geen enkele bezorgdheden over de geur uit jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed 90 X 210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️