Bed 80 X 210 ᐅ 6 VERBAZENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 80 X 210:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed 80 X 210

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 80 X 210: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Bed 80 X 210

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Bed 80 X 210

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed 80 X 210 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar blijkt te zijn om het deken te reinigen, blijkt het deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag de temperatuur vanuit de bed wezen gereguleerd. De machine dient naast de de bedden om te zijn geplaatst en mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bevinden de energiecellen geen standaard inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse bedden. Wij concentreren in op de een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een omvang van 25 centimeter. De O2 kent een medium naar vast eigenschap, wat prima past voor zijde en ook rugslapers.

De hybride schijnt precies een beetje harder. Het grootste afwijking tussenin het 2 bedden blijkt het bij de gemengde ’n pocketvering laag blijkt toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook het grootst maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed starten het prijzen vanuit €899 t/m 2.039 euro. Zoals je mag zien, lopen de kosten krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 80 X 210

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterke aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een zeer vochtig weer leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kan hebben?

Inderdaad, indien uw recente Emma-matras een lucht ervaart, ligt datgene heel gebruikelijk. Het stank staat onschadelijk en als je het matras 72 uur toelaat luchten, verdampt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om zuigelingen op de laten rusten. Derhalve maak jij geen enkele zorgen over het stank uit jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed 80 X 210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️