Bed 220 X 200 ✔️ 3 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 220 X 200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed 220 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 220 X 200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed 220 X 200

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bed 220 X 200

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed 220 X 200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, blijkt het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het prijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kunnen de warmte vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het toestel hoort naast de bedden te wezen neergezet en mogen met 1 afstandbediening wezen aangepast. Van dit bestaan de batterijen niet echt standaard bijgevoegd. De kosten van de temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de twee favoriete matrassen: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit een middelmatig tot ferm aard, wat goed past bij zijde en achterkant slapers.

De gemengde blijkt net iets harder. De grote verschil tussenin de een tweetal matrassen schijnt het feit dat op de hybride ’n pocketveer laag is toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf de Emma O2 materas kostprijs €439 en het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen het prijzen vanuit 899 t/m €2.039. Net als jij mag zien, lopen de tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 220 X 200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Net als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique sterke aspecten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast voor om een wat knusser wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Ja, wanneer je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat datgene erg normaal. De lucht staat onschadelijk en indien jij het bed 72 uren laat doorluchten, vervaagt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby’s op de te rusten. Dus maak je je geen enkele bezorgdheden over deze lucht uit uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed 220 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️