Bed 180 Lang ☑️ 5 VERRASSENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 180 Lang:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed 180 Lang

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 180 Lang: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed 180 Lang

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed 180 Lang

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed 180 Lang Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is om de dekentje om te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kostprijs start bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument mag het warmte vanaf de bedden worden geregeld. Het apparaat moet naast de de bed te zijn geplaatst en mogen met 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bestaan het energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De prijs van de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n diktegraad van 25 cm. De O2 kent één gemiddeld tot stevig aard, wat uitstekend aansluit voor zij en tevens rugslapers.

Het gemengde blijkt precies enigszins steviger. Het grote verschil tussenin de twee matrassen is het op de hybride één pocketveringssysteem laagje schijnt geïntegreerd.
Het kleinste formaat van de Het Emma O2 bed kostprijs 439 en tevens de grote formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras starten de prijzen van €899 tot 2039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, bewegen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 180 Lang

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij individuen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder unique sterke kanten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kan ervaren?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat zeer normaal. De geur is ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak 72 uur laat toe ventileren, verdampt deze geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op het toestaan dutten. Daarom maakt je niet bekommeringen over het geur afkomstig van je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed 180 Lang

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️