Bed 160×200 Zwart 🔥 15 OPVALLENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 160×200 Zwart:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed 160x200 Zwart

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 160×200 Zwart: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Bed 160×200 Zwart

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Bed 160x200 Zwart

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed 160×200 Zwart Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, is de dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het prijs vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument mag het temperatuur van de bed worden gereguleerd. Het toestel dient vlakbij de slaapplek te wezen neergezet plus kan met één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan zijn de energiecellen niet standaardgewijs ingesloten. De kostprijs van de tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal diverse materassen. Wij focussen in op de twee meest populaire materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei materassen hebben een diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft ’n middelmatig tot stevig eigenschap, dat uitstekend geschikt is voor kant en tevens achterkant slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins steviger. Het grote afwijking tussenin de twee materassen schijnt het bij de gemengde ’n pocketvering laag is geïntegreerd.
De kleinere maat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens de grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas starten de tarieven vanuit €899 tot en met 2039 euro. Net als je kunt aanschouwen, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 160×200 Zwart

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg dampig weer woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor voor een wat gezelliger wolkengevoel en dus als zachter (echter nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Klopt dat mijn matras een sterke stank mag bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat zeer gebruikelijk. De stank ligt onbedreigend en als je de bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdampt deze lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel baby op de te slapen. Dus maakt je geen zorgen betreffende het lucht afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed 160×200 Zwart

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️