Bed 140×200 Met Opbergruimte 🔥 6 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 140×200 Met Opbergruimte:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed 140x200 Met Opbergruimte

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 140×200 Met Opbergruimte: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed 140×200 Met Opbergruimte

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed 140x200 Met Opbergruimte

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed 140×200 Met Opbergruimte Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje te wassen, is de dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 plus het prijs vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen het warmte vanaf het bed worden geregeld. De apparaat dient naast de bedden om te zijn opgesteld en ook mag via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs van het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende bedden. We zoomen in het 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten één omvang van 25. De O2 kent één middelmatig tot vast karakter, wat goed aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid blijkt juist iets steviger. De grootste onderscheid tussendoor het twee bedden schijnt het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt 439 en de grootste maat €1.069. de Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Net als u mag zien, lopen het kosten krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 140×200 Met Opbergruimte

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukplekken (doorgaans als een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net zoals alle materialen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn bed een sterke lucht kun bezitten?

Ja, wanneer jouw recente Emma-bed een lucht heeft, is dat zeer normaal. Het stank ligt onschadelijk en indien u het slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe ventileren, verdampt deze stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op om rusten. Derhalve maakt jij geen bekommeringen over deze stank afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed 140×200 Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️