Bed 140×200 Goedkoop ☑️ 14 VERBAZENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 140×200 Goedkoop:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed 140x200 Goedkoop

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 140×200 Goedkoop: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Bed 140×200 Goedkoop

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Bed 140x200 Goedkoop

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed 140×200 Goedkoop Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het deken te wassen, blijkt de dekbed te zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus het kostprijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad instrument mag de warmtegraad vanaf het bedje worden geregeld. Het toestel hoort naast de het bed te wezen geplaatst en ook kan door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaard inbegrepen. Het prijs van het tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse materassen. We focussen in op het 2 meest populaire bedden: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen één diktegraad van 25 cm. De O2 heeft ’n middelmatig naar ferm karakter, hetgeen goed geschikt is voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybride blijkt juist enigszins steviger. De grote onderscheid tussenin de 2 matrassen blijkt het op de hybride één pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf het Emma O2 bed kostprijs 439 en ook de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het kosten van €899 tot €2.039. Net als je mag aanschouwen, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 140×200 Goedkoop

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen krachtige kanten. Foam opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een intense geur mag bezitten?

Klopt, als je verse Emma-bed een lucht ervaart, staat datgene heel gebruikelijk. Die stank is onschadelijk en als je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt die stank. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op het om rusten. Dus maakt je geen enkele bekommeringen over deze stank uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed 140×200 Goedkoop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️