Bed 120×200 Met Opbergruimte ➡️ 12 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 120×200 Met Opbergruimte:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed 120x200 Met Opbergruimte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 120×200 Met Opbergruimte: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Bed 120×200 Met Opbergruimte

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Bed 120x200 Met Opbergruimte

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bed 120×200 Met Opbergruimte Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn om het dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 en de kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag het warmte vanuit de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat hoort naast de de bedden om te wezen opgesteld en mogen via een afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit bestaan de accu’s niet echt standaard ingesloten. De kosten van de tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse materassen. Wij zoomen in op de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen ’n dikte van 25. De O2 heeft een medium tot stevig eigenschap, dat goed past voor kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies enigszins harder. Het grote verschil tussenin de 2 materassen schijnt dat op het hybride ’n pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat van het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en ook de grote formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Zoals je kan bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 120×200 Met Opbergruimte

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk unique sterk aspecten. Foam opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg nat milieu woont, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast voor een enigszins warmer wolkengevoel en dus als zachter (maar toch vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun hebben?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is datgene erg normaal. Het lucht ligt onbedreigend en wanneer u de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat ventileren, verdampt dat lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby op het laten rusten. Derhalve maak u niet zorgen betreffende het stank afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed 120×200 Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️