Bed 1 5 Persoon ➡️ 8 VERBORGEN ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 1 5 Persoon:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed 1 5 Persoon

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 1 5 Persoon: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Bed 1 5 Persoon

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Bed 1 5 Persoon

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed 1 5 Persoon Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt het deken te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kostprijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan de warmtegraad van de bedje zijn gereguleerd. Het toestel dient naast de het bed om te wezen neergezet en ook kan door middel van een afstandbediening worden versteld. Hiervan bestaan de batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse matrassen. Wij focussen in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen bezitten een omvang vanaf 25 cm. Het O2 heeft ’n middelmatig naar ferm karakter, wat uitstekend aansluit bij zij en ook rugslapers.

De hybride is precies enigszins steviger. De grote verschil tussen het twee materassen schijnt het feit dat op de hybride één pocketveer niveau is geïntegreerd.
Het kleinere formaat van de Emma O2 bed kost €439 en ook het grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan het kosten van €899 tot 2039 euro. Net als jij kunt bekijken, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 1 5 Persoon

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk sterke aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven zodoende wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een sterke lucht kun ervaren?

Ja, wanneer je recente Emma-matras een lucht bezit, ligt het feit dat zeer gewoon. De stank is onschadelijk en wanneer u het matras 72 uren toelaat ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby op de toestaan slapen. Daarom maak je je niet bezorgdheden over deze stank uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed 1 5 Persoon

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️