Baby Matras 60×120 Goedkoop ☑️ 10 ONVOORSTELBARE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Baby Matras 60×120 Goedkoop:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Baby Matras 60x120 Goedkoop

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Baby Matras 60×120 Goedkoop: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Baby Matras 60×120 Goedkoop

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Baby Matras 60x120 Goedkoop

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Baby Matras 60×120 Goedkoop Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is om het dekentje om te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de prijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanaf de bedden zijn gereguleerd. Het toestel hoort naast de bed om te wezen neergezet en mag met een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan zijn de accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De kosten van de temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse matrassen. We focussen in op de 2 meest populaire matrassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen kennen één omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één medium naar stevig karakter, dat goed aansluit bij kant en achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist enigszins harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor het 2 bedden blijkt dat aan de hybride ’n pocketveer laag is toegevoegd.
Het kleinste maat van de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en de grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de tarieven vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij mag zien, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Baby Matras 60×120 Goedkoop

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterke punten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven hierdoor wat meer steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg dampig klimaat woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor voor een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn bed een krachtige geur mag bezitten?

Klopt, als jouw recente Emma-matras een stank heeft, ligt datgene erg gebruikelijk. Het stank is onbedreigend en indien jij het slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op te rusten. Dus maak je u niet bezorgdheden aangaande de geur van je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Baby Matras 60×120 Goedkoop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️