Avek Topmatras 🔥 6 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Avek Topmatras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Avek Topmatras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Avek Topmatras: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Avek Topmatras

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Avek Topmatras

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Avek Topmatras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn om het deken te schoonmaken, blijkt de dekentje te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kostprijs start op 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen de warmtegraad van de bedje worden beheerd. Het apparaat dient naast het bed om te worden opgesteld plus kan door middel van een afstandsbediening zijn versteld. Hiervan zijn het energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende materassen. We zoomen in op het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit één medium tot ferm karakter, wat uitstekend aansluit voor kant en tevens rugzijde slapers.

Het hybride is precies iets harder. Het grote verschil tussenin de een tweetal bedden blijkt het aan het hybrid ’n pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en het grote maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan de kosten vanuit 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, lopen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Avek Topmatras

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last heeft door drukzones (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterk kanten. Foam opereert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat meer support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer vochtig milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht mag hebben?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-bed een lucht bezit, is het feit dat erg normaal. Die lucht ligt ongevaarlijk en als u hetzij bed tweeënzeventig uur laat toe ventileren, vervaagt dat stank. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd om zuigelingen op de toestaan dutten. Dus maak u geen enkele bekommeringen betreffende de lucht van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Avek Topmatras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️