Auping Leidschendam 🔴 11 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Auping Leidschendam:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Auping Leidschendam

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Auping Leidschendam: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Auping Leidschendam

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Auping Leidschendam

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Auping Leidschendam Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is om de dekentje om te schoonmaken, is het dekbed te gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus het kostprijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat moet vlakbij de bed te wezen neergezet en mogen door middel van een afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit bestaan de batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse matrassen. We zoomen in op het twee meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben één omvang vanaf 25 cm. De O2 kent een gemiddeld naar ferm eigenschap, wat goed past bij zijde en rugzijde slapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. Het grootste afwijking tussendoor het twee matrassen is het feit dat op het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De minste afmeting van het Het Emma merk O2 bed kost 439 en het grote maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten de prijzen vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, bewegen de kosten krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Auping Leidschendam

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder unique sterk punten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een erg nat weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar nog steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kan bezitten?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een stank heeft, staat datgene erg gewoon. Die lucht staat onbedreigend en wanneer u het bed 72 uren laat toe luchten, verdampt deze geur. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby op de om rusten. Daarom maak je u niet zorgen over het lucht van je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Auping Leidschendam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️