Anti Snurk Bit ➡️ 4 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Anti Snurk Bit:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Anti Snurk Bit

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Anti Snurk Bit: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Anti Snurk Bit

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Anti Snurk Bit

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Anti Snurk Bit Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de dekentje om te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er 2 maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kan de warmtegraad vanuit de bed wezen beheerd. De apparaat hoort vlakbij het slaapplek te wezen geplaatst en kan via een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan de accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten van het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende bedden. Wij concentreren in het 2 populairste materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit één medium tot ferm karakter, hetgeen goed geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net iets steviger. De grote afwijking tussen de 2 bedden schijnt het feit dat op de gemengde een pocketvering laag blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost €439 en ook het grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten de prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals je mag zien, lopen het kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Anti Snurk Bit

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals elk materialen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterke kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor een wat warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank mag ervaren?

Klopt, wanneer uw verse Emma-matras een geur ervaart, staat dat heel normaal. Die geur staat onbedreigend en als je het slaapoppervlak 72 uren laat toe ventileren, vervaagt dat lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby op toelaten rusten. Derhalve maak u geen zorgen aangaande de lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Anti Snurk Bit

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️