Anti Allergie Kussenhoes ✔️ 11 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Anti Allergie Kussenhoes:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Anti Allergie Kussenhoes

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Anti Allergie Kussenhoes: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Anti Allergie Kussenhoes

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Anti Allergie Kussenhoes

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Anti Allergie Kussenhoes Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is om het dekbed te reinigen, is de dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 maten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en ook het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kan de temperatuur van de bed wezen gereguleerd. Het machine dient vlakbij het bedden om te worden neergezet en ook mogen door middel van één afstandsbediening worden aangepast. Van dit bestaan het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende bedden. Wij zoomen in op de een tweetal populairste materassen: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit één medium tot ferm karakter, dat uitstekend past voor zij en ook rugslapers.

De hybride blijkt net iets harder. De grote afwijking tussenin het 2 materassen schijnt dat op het hybrid een pocketveer niveau schijnt toegepast.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens het grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten het kosten van 899 t/m 2.039 euro. Net als je kunt aanschouwen, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Anti Allergie Kussenhoes

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique sterk kanten. Vulling opereert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een erg nat weer verblijft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top opperste laag is aangepast voor voor een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, als je verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is het feit dat zeer gebruikelijk. Het lucht staat ongevaarlijk en als u hetzij bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, vervaagt deze stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby’s op het toelaten rusten. Derhalve maak u niet bezorgdheden over de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Anti Allergie Kussenhoes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️