Air Emma Matras ᐅ 9 SIMPELE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Air Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Air Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Air Emma Matras: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Air Emma Matras

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Air Emma Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Air Emma Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar is om het dekentje om te wassen, blijkt het deken te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en de prijs start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan het warmte van de bedden wezen geregeld. Het machine dient vlakbij de bedden om te zijn opgesteld plus kan via 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaard ingesloten. Het kostprijs van de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de twee meest populaire materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben een dikte van 25. Het O2 kent ’n gemiddeld naar stevig eigenschap, wat prima geschikt is voor zij en ook rugslapers.

Het hybrid is precies enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussendoor het 2 materassen blijkt het op de hybride een pocketveer laag is toegevoegd.
Het minste formaat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid bed beginnen het kosten van 899 euro t/m €2.039. Zoals u mag aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Air Emma Matras

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnenveren elk unique krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg nat weer leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast om te een wat knusser wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan hebben?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-bed een geur ervaart, ligt het feit dat erg gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en als u de matras 72 uurtjes laat toe luchten, vervaagt deze lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan om baby’s op toelaten dutten. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden aangaande het geur van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Air Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️