Ah Emma ☑️ 5 VERBORGEN ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ah Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ah Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ah Emma: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Ah Emma

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Ah Emma

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Ah Emma Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de dekentje om te reinigen, is de dekentje te zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en het kostprijs begint bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan het warmte van het bed wezen beheerd. De machine dient vlakbij de bedden te worden geplaatst en ook mag via één afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden het energiecellen geen standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende matrassen. We concentreren in op het 2 favoriete matrassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft één gemiddeld tot ferm aard, dat uitstekend past bij kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het 2 matrassen schijnt het aan het hybrid ’n pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
Het kleinere formaat van de Het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens het grote maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u mag aanschouwen, gaan de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ah Emma

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukzones (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als alle stoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique krachtige kanten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een erg dampig milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een intense lucht kun bezitten?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-matras een lucht heeft, staat dat heel normaal. De stank staat onbedreigend en wanneer je hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend om baby’s op te slapen. Daarom maak je je niet bezorgdheden over de lucht van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ah Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️