Ah Emma Matras Actie ☑️ 6 VREEMDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ah Emma Matras Actie:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om je de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Ah Emma Matras Actie

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ah Emma Matras Actie: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Ah Emma Matras Actie

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Ah Emma Matras Actie

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Ah Emma Matras Actie Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk is te de deken te wassen, is het dekbed te erg zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen de warmte vanuit het bedje wezen beheerd. De apparaat dient naast de slaapplek te wezen geplaatst en ook mogen via één afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal diverse bedden. Wij zoomen in de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft één middelmatig naar stevig eigenschap, dat prima geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid blijkt net iets steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het twee materassen blijkt dat op het hybrid één pocketveer laagje schijnt toegepast.
De kleinste afmeting van de Emma O2 matras kost €439 en ook de grootst formaat €1.069. Bij Emma Hybrid bed beginnen het prijzen van €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt zien, gaan de kosten krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ah Emma Matras Actie

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur kan ervaren?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene heel normaal. Die geur staat ongevaarlijk en wanneer je het matras 72 uur laat ventileren, verdwijnt deze stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel baby op om slapen. Derhalve maak je je geen enkele bekommeringen over deze geur uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Ah Emma Matras Actie

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️