80×200 Bed ➡️ 3 LUCRATIEVE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


80×200 Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

80x200 Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

80×200 Bed: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 80×200 Bed

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

80x200 Bed

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

80×200 Bed Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het mogelijk is te het dekbed te wassen, blijkt het dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee maten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het prijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan de temperatuur vanuit de bedje worden geregeld. De machine hoort naast de bed om te worden geplaatst en ook mogen met 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit bevinden het energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. We concentreren in het een tweetal favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent ’n middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen uitstekend geschikt is bij kant en ook achterkant slapers.

Het gemengde is net enigszins steviger. Het grote afwijking tussen de 2 materassen is het bij het hybrid ’n pocketveer laag schijnt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en de grootste afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kunt bekijken, gaan de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

80×200 Bed

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk elk materialen hebben ook foam en interne veren hun eigen sterke punten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel vochtig milieu leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast te een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin nog vaster dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een intense stank kan hebben?

Ja, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt het feit dat zeer normaal. De stank is onschadelijk en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt die geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel baby’s op toelaten slapen. Derhalve maak je jij niet zorgen over de lucht uit je verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over 80×200 Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️