70-200 ✔️ 3 VERBAZENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


70-200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

70-200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

70-200: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over 70-200

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

70-200

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

70-200 Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het deken te wassen, blijkt de dekentje te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool kan de warmte vanaf het bed wezen beheerd. De toestel dient naast de slaapplek te wezen neergezet plus mag met één afstandsbediening worden versteld. Daarvan zijn de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende bedden. We concentreren in op het 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben een omvang van 25. Het O2 heeft een middelmatig naar ferm eigenschap, dat goed past bij kant en ook rugslapers.

De gemengde blijkt juist enigszins steviger. De grootste onderscheid tussendoor het 2 matrassen is dat op het hybrid ’n pocketveer laag blijkt toegevoegd.
Het minste maat van het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en ook het grote formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen het prijzen van 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals u mag zien, lopen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

70-200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn heeft door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterk punten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je veel zweet of in een zeer dampig milieu verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast om een beetje warmer wolkengevoel en dus als zachter (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen matras een sterke geur kan bezitten?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-matras een stank ervaart, staat dat heel gebruikelijk. De lucht is onschadelijk en indien je hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt die lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel baby’s op de te rusten. Daarom maak jij geen zorgen over de stank afkomstig van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over 70-200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️