7 Zone Pocketvering Matras 90×200 ☑️ 5 LUCRATIEVE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


7 Zone Pocketvering Matras 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

7 Zone Pocketvering Matras 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

7 Zone Pocketvering Matras 90×200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over 7 Zone Pocketvering Matras 90×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

7 Zone Pocketvering Matras 90x200

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

7 Zone Pocketvering Matras 90×200 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is te het deken om te schoonmaken, blijkt het dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240×220 en het kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument mag het warmtegraad vanaf de bedje worden beheerd. De toestel moet naast de bedden om te zijn neergezet plus mag met 1 afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden de accu’s niet standaard bijgevoegd. De kostprijs van het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende matrassen. Wij concentreren in op het twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben een diktegraad van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot ferm karakter, hetgeen goed geschikt is voor zij en ook rugslapers.

Het hybride blijkt juist een beetje harder. De grootste verschil tussenin de 2 materassen schijnt het feit dat op de hybride één pocketvering niveau is toegepast.
De minste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen van 899 tot 2.039 euro. Zoals je kunt bekijken, gaan het tarieven sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

7 Zone Pocketvering Matras 90×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukpunten (doorgaans als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Net zoals alle materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterk punten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg nat milieu woont, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur mag ervaren?

Klopt, als je recente Emma-bed een lucht heeft, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en indien jij het bed twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt dat lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby’s op toelaten slapen. Daarom maakt jij geen zorgen over deze geur van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over 7 Zone Pocketvering Matras 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️