65 X 65 Kussenhoes ᐅ 13 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


65 X 65 Kussenhoes:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

65 X 65 Kussenhoes

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

65 X 65 Kussenhoes: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over 65 X 65 Kussenhoes

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

65 X 65 Kussenhoes

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

65 X 65 Kussenhoes Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed te reinigen, blijkt het deken te erg zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het prijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument mag de warmte vanuit het bedden wezen beheerd. De machine dient naast de bedden om te worden opgesteld en kan met één afstandsbediening worden versteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse matrassen. We zoomen in op de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit een gemiddeld naar vast aard, hetgeen prima past voor zij en ook rugslapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. De grote afwijking tussenin het 2 bedden schijnt het op de hybrid één pocketvering niveau is geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals je kan zien, lopen de kosten sterk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

65 X 65 Kussenhoes

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterke aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een krachtige stank kan hebben?

Ja, indien je recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt dat zeer gebruikelijk. Het lucht staat onbedreigend en indien u het slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdampt die lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend om baby op om slapen. Dus maak jij geen enkele zorgen betreffende deze geur afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over 65 X 65 Kussenhoes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️