5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende ☑️ 8 VERBAZENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240×220 en ook het kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen de warmtegraad vanaf het bedden zijn beheerd. Het toestel moet naast de het bedden te zijn geplaatst en ook mag door middel van een afstandsbediening worden versteld. Daarvan zijn het batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. De prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse bedden. Wij focussen in op het twee favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen hebben een dikte van 25. De O2 kent één medium naar vast eigenschap, dat uitstekend geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt net een beetje steviger. Het grote verschil tussen het een tweetal bedden is dat op het hybride één pocketveer laag schijnt toegepast.
De kleinere maat vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en de grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf 899 t/m €2.039. Zoals je mag bekijken, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net gelijk elk materialen hebben ook foam en interne veren elk unique sterke kanten. Schuim werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een erg dampig weer woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast om voor een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar dat mijn matras een intense geur kun ervaren?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, is dat zeer gewoon. Die lucht ligt onbedreigend en wanneer jij hetzij bed twee en zeventig uur toelaat luchten, verdampt deze geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op de te rusten. Daarom maakt jij niet bezorgdheden betreffende de geur van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over 5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️