5 Uur Slaap Genoeg ✔️ 8 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


5 Uur Slaap Genoeg:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

5 Uur Slaap Genoeg

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

5 Uur Slaap Genoeg: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over 5 Uur Slaap Genoeg

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

5 Uur Slaap Genoeg

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

5 Uur Slaap Genoeg Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is te de dekbed te schoonmaken, blijkt de deken te erg gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kan het temperatuur van de bedden wezen geregeld. De apparaat hoort naast de het bed om te worden neergezet en ook kan met één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit bestaan de energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende materassen. Wij zoomen in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft één medium tot stevig eigenschap, hetgeen uitstekend past bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybride is juist iets steviger. De belangrijkste afwijking tussen de twee bedden blijkt het feit dat op het gemengde één pocketveringssysteem laagje schijnt toegepast.
De kleinere maat van het Emma O2 matras kostprijs €439 en ook het grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen de kosten van 899 euro tot 2039 euro. Net als je mag zien, gaan het prijzen sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

5 Uur Slaap Genoeg

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk zoals elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun unique sterke aspecten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dus als softer (maar toch steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen bed een intense geur kan hebben?

Ja, als je recente Emma-matras een lucht ervaart, is dat erg gebruikelijk. Die lucht staat onschadelijk en indien je de bed 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de laten rusten. Dus maakt je geen enkele zorgen aangaande deze geur uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over 5 Uur Slaap Genoeg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️