240 X 200 Duvet Cover 🔴 11 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


240 X 200 Duvet Cover:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

240 X 200 Duvet Cover

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

240 X 200 Duvet Cover: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 240 X 200 Duvet Cover

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

240 X 200 Duvet Cover

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

240 X 200 Duvet Cover Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekbed te wassen, blijkt de deken te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan het warmte van de bedje wezen gereguleerd. De toestel moet vlakbij de bed om te zijn opgesteld plus kan met één afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit bevinden het accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse bedden. Wij concentreren in de 2 favoriete bedden: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben één omvang van 25. Het O2 heeft een middelmatig naar vast aard, dat goed aansluit voor zij en rugzijde slapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor het twee bedden schijnt het feit dat bij de gemengde één pocketveer laagje is geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en het grootste formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan het kosten van 899 tot €2.039. Gelijkend op u mag bekijken, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

240 X 200 Duvet Cover

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukzones (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk afzonderlijk sterke kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer dampig milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast om om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn bed een krachtige stank kun hebben?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank bezit, is dat erg gewoon. De lucht staat onschadelijk en als u hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt die lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby’s op de laten slapen. Derhalve maak je jij niet zorgen aangaande het lucht van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 240 X 200 Duvet Cover

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️