200 Cm To Feet ☑️ 15 ONTHULLENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


200 Cm To Feet:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

200 Cm To Feet

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

200 Cm To Feet: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over 200 Cm To Feet

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

200 Cm To Feet

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

200 Cm To Feet Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar blijkt te zijn om het deken om te reinigen, is de dekentje te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen het warmtegraad van de bedje worden geregeld. Het toestel dient vlakbij het bedden te zijn geplaatst en ook mag via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bevinden het batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende bedden. Wij focussen in op het twee populairste bedden: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben een diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft één gemiddeld naar stevig aard, hetgeen prima geschikt is voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid blijkt juist enigszins harder. Het grote onderscheid tussen het een tweetal matrassen schijnt dat op de hybrid één pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat van de Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en ook het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het prijzen vanuit €899 tot 2.039 euro. Zoals u mag bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

200 Cm To Feet

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Wie ongemak voelt door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Net zoals alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterk kanten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel nat milieu verblijft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor om een beetje warmer wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen bed een intense geur kan ervaren?

Klopt, als uw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat datgene erg normaal. Het stank is ongevaarlijk en wanneer jij de slaapoppervlak 72 uurtjes laat luchten, verdampt die geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om zuigelingen op laten rusten. Derhalve maakt u niet bekommeringen betreffende het lucht van je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over 200 Cm To Feet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️