2.Persoonsbed 🔥 4 VERBORGEN FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2.Persoonsbed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

2.Persoonsbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

2.Persoonsbed: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over 2.Persoonsbed

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

2.Persoonsbed

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

2.Persoonsbed Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het deken te reinigen, blijkt de deken te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook de kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan de temperatuur van het bedje zijn gereguleerd. De apparaat moet vlakbij de bedden te zijn geplaatst plus mogen met 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit bevinden het energiecellen geen standaard inbegrepen. Het kosten van de temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig tot stevig aard, wat prima past bij zijde en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde is net een beetje steviger. De grote afwijking tussen het twee bedden schijnt het feit dat bij de hybrid één pocketveer laagje is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten de prijzen van 899 t/m €2.039. Zoals u kunt bekijken, gaan het tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

2.Persoonsbed

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn bed een krachtige stank kan bezitten?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat het feit dat erg gewoon. Die lucht staat onschadelijk en wanneer jij hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, verdampt die lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op toestaan rusten. Dus maak jij niet bekommeringen betreffende het geur van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over 2.Persoonsbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️