2 Persoons Topper ✔️ 3 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoons Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

2 Persoons Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

2 Persoons Topper: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over 2 Persoons Topper

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

2 Persoons Topper

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

2 Persoons Topper Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar is om de dekentje te reinigen, blijkt de dekbed te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en ook de kosten start op €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedje wezen geregeld. De apparaat moet vlakbij het slaapplek om te zijn opgesteld en kan via een afstandbediening wezen bijgesteld. Daarvan bestaan het energiecellen geen standaard inbegrepen. Het kostprijs van de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. We focussen in op de een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei materassen hebben een omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit ’n medium naar ferm karakter, wat goed geschikt is bij zijde en rugslapers.

Het gemengde is juist een beetje harder. Het belangrijkste onderscheid tussenin de twee bedden blijkt het feit dat bij het hybride een pocketveer laag blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 bed kost 439 euro en de grote maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen van 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op jij kunt zien, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoons Topper

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat extra support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast om om een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kun hebben?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-matras een lucht bezit, ligt datgene erg gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en indien u hetzij bed 72 uur laat toe doorluchten, verdampt dat stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby’s op de om dutten. Daarom maak je geen enkele zorgen aangaande deze lucht afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over 2 Persoons Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️