2 Persoons Dekbed 200×200 🔥 13 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoons Dekbed 200×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

2 Persoons Dekbed 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

2 Persoons Dekbed 200×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over 2 Persoons Dekbed 200×200

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

2 Persoons Dekbed 200x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

2 Persoons Dekbed 200×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn te het deken te reinigen, blijkt de deken te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kan de warmte vanuit het bedden wezen gereguleerd. Het machine dient naast de de bed om te worden geplaatst en mag door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit zijn het accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende materassen. We concentreren in op de twee favoriete bedden: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig naar stevig karakter, dat prima aansluit bij zijde en ook rugslapers.

De gemengde schijnt net enigszins harder. Het grote afwijking tussenin het een tweetal bedden blijkt het op de hybride ’n pocketveer laagje is toegepast.
Het minste afmeting vanaf de Emma O2 bed bedraagt €439 en de grootst maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas starten het tarieven vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als jij kunt zien, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoons Dekbed 200×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net als elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast voor om een beetje warmer wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een intense geur kun bezitten?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat datgene erg gebruikelijk. De stank staat onschadelijk en wanneer u de bed 72 uurtjes laat doorluchten, verdampt dat lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby op het laten dutten. Daarom maak jij geen zorgen over deze geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over 2 Persoons Dekbed 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️