180×200 Boxspring ➡️ 3 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


180×200 Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

180x200 Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

180×200 Boxspring: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over 180×200 Boxspring

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

180x200 Boxspring

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

180×200 Boxspring Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, blijkt de deken te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het prijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanaf het bed zijn geregeld. De machine dient vlakbij het bedden om te zijn neergezet en mag via 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan zijn de accu’s niet standaard inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in de twee populairste matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben een omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit één medium tot ferm karakter, hetgeen prima aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

Het gemengde schijnt net iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen de een tweetal bedden schijnt dat op het gemengde één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De minste formaat van het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens de grootst maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit €899 tot €2.039. Zoals jij kunt bekijken, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

180×200 Boxspring

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren hun eigen krachtige aspecten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer dampig weer leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor om een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kun bezitten?

Klopt, als je verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat datgene heel gewoon. De geur ligt onbedreigend en als u het slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe luchten, verdwijnt deze lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend om baby’s op de toelaten slapen. Dus maakt u geen enkele zorgen aangaande het geur van uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over 180×200 Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️