160 X 200 ☑️ 3 BEWEZEN FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


160 X 200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

160 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

160 X 200: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 160 X 200

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

160 X 200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

160 X 200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn om het deken om te reinigen, is de dekentje te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kosten start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kunnen het temperatuur vanaf de bedden zijn geregeld. Het apparaat dient naast het slaapplek om te worden neergezet en mogen via één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse materassen. Wij zoomen in de 2 favoriete materassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad van 25. Het O2 bezit ’n medium tot stevig aard, dat prima geschikt is bij kant en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net iets steviger. Het grote afwijking tussendoor de twee bedden schijnt het feit dat aan de hybrid één pocketvering laagje is toegepast.
De minste maat vanaf de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en ook het grootste afmeting 1069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van €899 tot 2.039 euro. Net als jij kunt bekijken, gaan de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

160 X 200

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen sterk aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn eigen matras een sterke lucht kun bezitten?

Ja, als uw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel gewoon. Het stank ligt ongevaarlijk en indien je het matras tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdampt dat stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel baby op het toelaten dutten. Dus maak je u geen zorgen betreffende deze stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over 160 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️