100 Dagen Proefslapen ➡️ 10 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


100 Dagen Proefslapen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

100 Dagen Proefslapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

100 Dagen Proefslapen: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over 100 Dagen Proefslapen

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

100 Dagen Proefslapen

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

100 Dagen Proefslapen Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kunnen de warmtegraad van de bed wezen geregeld. De apparaat dient vlakbij het bed te wezen geplaatst plus mag door middel van 1 afstandsbediening wezen versteld. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij focussen in de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben ’n dikte van 25. De O2 kent ’n middelmatig naar vast karakter, hetgeen goed past voor zij en tevens rugslapers.

De hybride schijnt juist iets harder. De grootste afwijking tussendoor het 2 bedden schijnt dat bij het hybrid één pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens de grote afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen de tarieven vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Net als u kunt bekijken, lopen de prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

100 Dagen Proefslapen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Zoals als elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique krachtige punten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om voor een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een intense geur kan bezitten?

Ja, indien jouw recente Emma-bed een geur ervaart, is dat zeer gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en indien jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt deze geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby’s op laten dutten. Daarom maakt u niet bekommeringen over deze geur afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over 100 Dagen Proefslapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️