1 Slaapje Baby 🔥 11 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


1 Slaapje Baby:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

1 Slaapje Baby

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

1 Slaapje Baby: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 1 Slaapje Baby

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

1 Slaapje Baby

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

1 Slaapje Baby Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk is te de deken te schoonmaken, is de dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de kostprijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool kan het temperatuur van de bedje wezen gereguleerd. De machine dient naast de bed te zijn opgesteld en ook kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende matrassen. Wij concentreren in op het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide materassen bezitten ’n omvang van 25. De O2 kent ’n medium tot stevig karakter, dat prima geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde is juist iets steviger. Het grote verschil tussendoor de twee matrassen blijkt dat bij het hybride één pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
De minste maat van de Het Emma merk O2 matras kost €439 en de grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de kosten vanaf €899 tot en met €2.039. Net als u kan bekijken, gaan de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

1 Slaapje Baby

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals zoals alle materialen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een heel dampig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast te een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een krachtige lucht kan hebben?

Ja, als jouw recente Emma-matras een stank bezit, is dat erg gebruikelijk. De lucht ligt onschadelijk en als je hetzij bed 72 uur laat toe ventileren, verdampt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby’s op de laten dutten. Daarom maak u niet bezorgdheden aangaande deze lucht uit jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over 1 Slaapje Baby

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️