1 Persoonsbed Kind ☑️ 5 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


1 Persoonsbed Kind:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

1 Persoonsbed Kind

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

1 Persoonsbed Kind: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over 1 Persoonsbed Kind

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

1 Persoonsbed Kind

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

1 Persoonsbed Kind Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde mogelijk is te de dekbed te reinigen, is het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en het prijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kunnen het temperatuur vanuit de bedje worden beheerd. Het toestel moet naast de het bedden om te worden opgesteld en ook kan door middel van 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit zijn de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse matrassen. Wij zoomen in op het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n diktegraad van 25 centimeter. De O2 heeft één middelmatig tot ferm aard, dat goed aansluit voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid is net een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussen de een tweetal matrassen schijnt het op de gemengde één pocketvering laag is toegepast.
Het kleinere maat van het Emma O2 bed kost €439 en de grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen de kosten vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

1 Persoonsbed Kind

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (meestal indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals als alle materialen hebben ook vulling en interne veren ieder unique krachtige aspecten. Foam werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn bed een intense stank mag bezitten?

Ja, indien je verse Emma-matras een geur bezit, is dat zeer gewoon. De stank staat onbedreigend en wanneer u het matras twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, verdampt deze stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op de toestaan slapen. Derhalve maakt u niet bezorgdheden aangaande de lucht van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 1 Persoonsbed Kind

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️