1 Persoons Boxspring 90×200 🔴 4 SIMPELE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


1 Persoons Boxspring 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

1 Persoons Boxspring 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

1 Persoons Boxspring 90×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over 1 Persoons Boxspring 90×200

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

1 Persoons Boxspring 90x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

1 Persoons Boxspring 90×200 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het deken om te schoonmaken, is het dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kan het warmtegraad vanaf de bedden zijn geregeld. Het apparaat hoort vlakbij het bed te wezen geplaatst plus mogen via een afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bestaan de accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse bedden. Wij concentreren in op de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen een omvang van 25. De O2 heeft ’n gemiddeld tot ferm eigenschap, wat goed geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist enigszins harder. Het belangrijkste onderscheid tussendoor de twee materassen schijnt het op het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
De kleinere formaat van het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook de grootste formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan de kosten van 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan zien, bewegen de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

1 Persoons Boxspring 90×200

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie last heeft door drukzones (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique krachtige kanten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en geven zodoende wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een erg vochtig klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast te een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een sterke stank mag hebben?

Ja, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is dat heel gewoon. Het stank is onbedreigend en wanneer je het slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdampt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel baby’s op laten dutten. Derhalve maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende het geur uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over 1 Persoons Boxspring 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️