1 Pers Hoeslaken 🔥 7 VERBORGEN TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


1 Pers Hoeslaken:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

1 Pers Hoeslaken

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

1 Pers Hoeslaken: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over 1 Pers Hoeslaken

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

1 Pers Hoeslaken

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

1 Pers Hoeslaken Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk is om de deken om te wassen, is de dekentje te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kostprijs begint op €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen de temperatuur van de bed worden beheerd. Het machine moet vlakbij de slaapplek om te wezen opgesteld en kan door middel van één afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bestaan het energiecellen niet standaardgewijs ingesloten. De kosten van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende matrassen. We focussen in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten een dikte van 25. De O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig eigenschap, dat prima aansluit bij zij en rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net enigszins steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin de 2 bedden blijkt het op de hybrid ’n pocketvering laagje schijnt toegepast.
Het minste maat van het Het Emma O2 materas kost €439 en tevens de grootste formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid materas beginnen het kosten vanaf 899 euro tot €2.039. Net als je mag aanschouwen, gaan de kosten sterk verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

1 Pers Hoeslaken

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique sterke aspecten. Foam opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast om een wat warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog harder dan de Original) is gezien.

Is het waar datgene mijn eigen bed een sterke stank mag hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-bed een geur ervaart, is datgene zeer gebruikelijk. De geur is onschadelijk en indien je hetzij matras twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt dat stank. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan om baby’s op laten rusten. Daarom maak je geen bekommeringen aangaande de geur afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over 1 Pers Hoeslaken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️