1 Pers Dekbed Maat ☑️ 5 SCHOKKENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


1 Pers Dekbed Maat:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

1 Pers Dekbed Maat

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

1 Pers Dekbed Maat: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over 1 Pers Dekbed Maat

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

1 Pers Dekbed Maat

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

1 Pers Dekbed Maat Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het denkbaar blijkt te zijn om het deken om te reinigen, is het dekentje te zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en de prijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen het warmte vanaf het bedje worden geregeld. De machine hoort vlakbij het slaapplek om te wezen neergezet en ook mogen via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bevinden het accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het prijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende bedden. We zoomen in op de 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent ’n gemiddeld tot ferm karakter, dat goed aansluit voor zij en ook rugslapers.

Het hybrid blijkt net een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor de een tweetal materassen blijkt het op de hybride één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinere maat van de Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en tevens het grote maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de prijzen vanuit 899 euro tot €2.039. Zoals je kan aanschouwen, gaan het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

1 Pers Dekbed Maat

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Net als elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat extra steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een erg vochtig weer verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn matras een intense geur kan bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt het feit dat heel gewoon. Die stank is onschadelijk en als je het matras twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt die geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby op de laten rusten. Dus maak je jij niet zorgen aangaande deze geur afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 1 Pers Dekbed Maat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️